Nemokami skelbimai lt
Paieška

privatus poilsis TRAKUOSE

Skelbimo nr. 27927, įdėtas: 2010-09-08 · Perskaitė: 689

Skelbimas nebegalioja.

Moderniai irengtas kaimo turizmo stiliaus namelis, esantis privacios valdos teritorijoje bei apsaugotas nuo pasaliniu demesio ir triuksmo, leidzia apsistoti - asmenims.
Grazi, ispuoseleta aplinka bei autentiska senoviniais rakandais dekoruota namelio isore suteiks malonu kurorto idiles pojuti.

Ilsesites paciame Traku miestelio pakrastyje: km iki centro ir km iki senovines, viduramziu laikus menancios Traku salos pilies.
Jusu poreikiams siulome pilnai irengta virtuve, visus siuolaikiska poilsi atitinkancius patogumus ir baldus. Yra internetas ir televizija. Pirtis.
Salia ( m.) esanciame ezere gaudysite zuvi, miske rasite grybu ir uogu, pazintine kelione po Trakus ir jo apylinkes paivairinsite dviraciais.
Vakarais galesite atsipusti pavesineje bei megautis ant atviros ugnies gamintu maistu. Jusu mazieji cia pat ant naturalios vejos atras puikia zaidimu aikstele .

Poilsio metu transporta visiskai saugiai galesite palikti automobiliu parkavimo aiksteleje.

Del kainu skambinkite telefonu + ir kartu rasime Jums tinkama sprendima.

Maloniai kvieciame apsilankyti.



Kiti skelbimai:
paragaudzioParagaudžio Baidarės
Pažvelkite į upių grožį iš arti, pailsėkite ,atgaukite jėgas, pasisemkite ramybės ir gerų emocijų. Puikūs plaukimai baidarėmis Žemaitijos
panerioPanerio poilsiavietė
Norite pabėgti nuo rutinos, įtampos, miesto triukšmo, šurmulio ir atsipalaiduoti gamtoje, mėgautis šviežiu oru, paukščių čiulbėjimu bei ramybe? Panerio poilsiavietė yra ta vieta, kur galėsite
naujosNaujos stilingos sodybos nuoma šalia Druskininkų - "Dzūkijos uoga"
Naujos sodybos nuoma Dzūkijos nacionaliniame parke prie Druskininkų. Pramogų organizavimas Daugiau informacijos:
naujiejioNaujieji metai verslo ir laisvalaikio kurorte
Verslo ir laisvalaikio kurortas Aerodream Jums siūlo pabėgti nuo miesto šurmulio ir sutikti Naujuosius auksinio drakono metus jaukiai ir patogiai įrengtuose rąstiniuose komplekso nameliuose.
gintarine"Gintarinė" sodyba
Tai graži, autentiška kaimo sodyba ramiam poilsiui Jurbarko raj. Aukštaūgės liepos, šimtamečiai ąžuolai, tyro vandens šaltinis, tekantis upelis, netoliese miškas. Sodyboje stengiamės išlaikyti

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.


  • Skelbimas įdėtas: 2010-09-08
  • Galioja: iki 2010-10-08


Kiti skelbimai: Kaimo turizmas
Į pradžią
 


© mskelbimai.info - Nemokami skelbimai

Dovanoja parduodu nemokamai