Suteikiamos paskolos be užstato

Skelbimo nr. 28167, įdėtas 2010-09-27 · Perskaitė:

Paskola be užstato

Pritrūkote pinigų? Galime suteikti trumpalaikes paskolas be užstato.

Gauti paskolą galima labai greitai ir patogiai. Tam prireiks vos kelių minučių. Nereikalingi jokie dokumentai, tiktai mobilusis telefonas ir sąskaita bet kuriame Lietuvos banke. Tai galimybė paprastai ir skubiai pasiskolinti pinigų.

Norint gauti greitąjį kreditą, pirmiausia reikės užsiregistruoti, nurodant vardą, adresą, asmens kodą ir mobilaus telefono numerį. Tada beliks pasirinkti norimą paskolos sumą ir grąžinimo terminą.

Tam, kad jums būtų suteikta paskola, reikės atitikti tik kelis reikalavimus – būti Lietuvos gyventoju nuo 20 iki 65 metų amžiaus, neturėti pradelstų paskolos grąžinimo mokesčių arba sutartinių įsipareigojimų pažeidimų.

Iš registracijos metu nurodyto telefono siunčiama SMS žinutė su pageidaujama paskolos suma. Netrukus gausite SMS žinutę apie priimtą sprendimą dėl paskolos suteikimo. Tada reikalinga paskolos suma bus iškart pervesta į jūsų banko sąskaitą.

Pinigų pervedimo greitis priklauso nuo banko, kuriame yra jūsų sąskaita. Jeigu sąskaitą turite viename iš šitų bankų: Swedbank, SEB bankas, Snoras, DNB Nord, Parex bankas, Ūkio bankas, tada reikalinga suma atsidurs jūsų sąskaitoje vos per 20 minučių nuo paskolos paraiškos pateikimo. Jeigu sąskaita yra kitame banke, tada paskolos suma joje atsidurs per 1-3 dienas.

Tai yra geras būdas gauti greitąjį kreditą palankiomis sąlygomis. Paskolą galite gauti be užstato, grąžinimo terminas iki 30 dienų. Daugiau informacijos sužinosite apsilankę svetainėje viasms.lt.

Kontaktai



Skelbimo adresas: http://mskelbimai.info/suteikiamos-paskolos-be-uzstato-28167.html